BEMUTATKOZÁS

A Vállalkozás 1996 ban kezdte meg működését. Ereszcsatornázás és bádogos szegélyezés mellett az évek során a tetőkészítés is egyre nagyobb szerepet játszott az életünkben. 2002 től kezdődően pedig a fő profilunkká vált. Foglalkozunk Cserép, cserepeslemez illetve trapézlemez fedésű tetők készítésével. Múltunkból adódóan a kiegészítő bádogos munkát is mi magunk végezzük.

Sok vállalkozással ellentétben mi nem vállalunk országosan munkát. Kizárólag Tolna és 30- maximum 40 km-es körzetében áll módunkban munkát vállalni. A tetőszerkezeteket minden esetben csavarkötésekkel készítjük és néhány éve már a tetőléceket sem szegeljük hanem csavarozzuk. Cserépfedéseknél a Bramac illetve kerámia cserépfedés esetén a Creaton termékeit részesítjük előnyben, de dolgozunk Terrán és  Tondach tetőcserepekkel is. Fémlemez fedések esetén kizárólag Lindab tetőrendszereket szerelünk.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Elavult beton illetve kerámia fedésű tetők felújítása korszerű cserépfedéssel vagy Lindab cserepes lemezzel

Zsindely fedésű tetők felújítása korszerű cserépfedéssel vagy Lindab cserepes lemezzel

Kapcsolódó előtetők készítése gyalult faszerkezettel

A keletkezett hulladékot amennyiben a megrendelőnek nincs rá szüksége illetve nem minősül veszélyes hulladéknak minden esetben elszállítjuk.

Síkpala fedésű tetők felújítása a palafedés bontásával vagy a síkpalára történő szereléssel korszerű cserépfedéssel vagy Lindab cserepes lemezzel

Hullámpala fedésű mezőgazdasági épületek, tárolók felújítása Lindab trapézlemezzel

Saját készítésű tetőinken ereszcsatorna készítése a megfelelő lejtések kialakításával

Síkpalára égetett bitumenes zsindely fedésű tetők felújítása korszerű cserépfedéssel vagy Lindab cserepes lemezzel

Új tetőszerkezetek készítése

Saját készítésű tetőinken oromszegélyek, kéményszegélyek, csőszegélyek készítése fedéssel színazonos Lindab síklemezből, csőszegélyek esetén Bramac Wakaflex használatával

PARTNEREINK

ELÉRHETŐSÉGEK

Tornóczky István e. v.

7130 Tolna, Ady Endre u. 16

Telefon: +36 (30) 204  56 90

E-mail: tornoczkyteto[kukac]gmail[pont]com